Tillbaka där allt började för 5 år sedan i omgivningarna vid Stenungsbaden Yacht Club

Tommy Carlsson är arrangör av Race in Flames™ och  f.d. VD och grundare av Military Fitness Sweden , Lejonruset,  OCR Golden Trophy och OCR Kids Challenge, som präglades av att vara mycket välorganiserat med ett stort fokus på kvalitet och säkerhet för deltagarna. ochoch

Han har över 30 års erfarenhet av träning och tävling inom OCR,  både på motionärs-  och elitnivå. Det hela började när han inledde sin militära karriär i Försvarsmakten 1984 och sedan 2016 har Tommy varit coach för ett Svenskt OCR Team. Sedan  2019 är han  medlem av World OCR tekniska kommissionen (FISO).

Tommy tog OCR-sporten i Sverige till en helt ny nivå den 28 mars 2015, med konceptet 5 km och 100 hinder. Fokus var på den ordinarie deltagaren att visa att alla kan klara av att övervinna 100 hinder och komma i mål som en äkta "finisher". Utmaningen var inte den tekniska delen utan antalet hinder. Det nya konceptet lockade fler människor i Sverige att prova OCR.

I över 3 år var han ansvarig för den fysiska träningen för det Svenska landslaget Team Sweden One, som är det mest framgångsrika landslaget i världen genom tiderna inom sin  gren - synkroniserade skridskoåkning.

Han är också medgrundare av Mud Run i samarbete med Göteborgsvarvet, som är det största halvmaraton i världen med mer än 62 000 anmälda.

Varmt välkommen till en helt ny utmaning - Race In Flames™ Powered By MAUS


 

©Copyright 2020By Race In Flames™